Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Επιτέλους Ο Δήμος Ερμιονίδας αντιδρά.για τον δεματοποιητή.

H αντίδραση των πολιτών της Ερμιονίδας (κάτοικοι Διδυμων,Παρέμβαση Πολιτών Ερμιονίδας)
σε πολλά επίπεδα για την απαράαδεκτη κατάσταση στο Σταυρό Διδύμων  κινητοποιούν τον Δήμο μας και μάλλον θα έχουμε την πρώτη "μετωπική¨" με την Περιφέρεια. η οποία είναι και υπεύθυνη για το αδιέξοδο καθώς ο Δήμος μας ακολούθησε κατα γράμμα ολη την επίσημη διαδικασία (τοποθέτηση και λειτουργία δεματοποιητή με Μ.Π.Ε κια προσπάθεια στην ανακύκλωση ) ..Αργήσαμε αλλα ποτε δεν είναι αργά.

Οι ανακοινώσεις του Δήμου.

 

 

            Εκτακτη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Ο Δήμος Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι για αύριο Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 δεν θα γίνει   περισυλλογή των απορριμμάτων, επειδή υπάρχουν προβλήματα στο χώρο εναπόθεσης και δεματοποίησης απορριμμάτων στο χώρο «Σταυρός Διδύμων».

           Παρακαλούμε τους δημότες και δημότισσες να δείξουν κατανόηση και να κρατήσουν τα απορρίμματα στα σπίτια τους.

           Ελπίζουμε στην κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ


Ταχ.Διεύθ.: Μελίνας Μερκούρη 11
                    Τ.Κ. 21 300
                     Κρανίδι
Πληροφορίες : Σταύρος Κούστας
Τηλ.: 2754 3 60030,  2754 3 60000
Φαξ: 2754 0 23667
website: www.kranidi.gr







ΠΡΟΣ:
Περιφέρεια Πελοποννήσου
Περιφερειάρχη
κ. Πέτρο Τατούλη

ΚΟΙΝ:
Πίνακας Αποδεκτών














Θέμα: «Διαχείριση απορριμμάτων Δήμου Ερμιονίδας»

 

Κύριε Περιφερειάρχα,

σας γνωρίζουμε ότι αδυνατούμε πλέον να περισυλλέξουμε τα απορρίμματα του Δήμου μας, διότι ο μοναδικός νόμιμος χώρος εναπόθεσης δεματοποίησης στην θέση Σταυρός Διδύμων έχει κορεστεί και δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος εναπόθεσης των δεμάτων. Η κατάσταση του χώρου δεματοποίησης και εναπόθεσης αυτή τη στιγμή είναι παρόμοια με αυτή ανεξέλεγκτου ΧΑΔΑ.

            Για το θέμα αυτό κ. Περιφερειάρχα σας είχαμε έγκαιρα και επανειλημμένα ενημερώσει και με έγγραφο και προφορικά, παρουσία υπηρεσιακών σας παραγόντων, ζητώντας την μεταφορά των δεματοποιημένων απορριμμάτων σε χώρο τελικής επεξεργασίας και αδρανοποίησης. Δυστυχώς παρά τις υποσχέσεις οι οποίες κατά καιρούς μας εδόθησαν, μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης και έτσι φτάσαμε εδώ.

Ζητάμε και σας παρακαλούμε για την άμεση επιτόπια επίσκεψή σας, στο Δήμο μας προκειμένου να αποκτήσετε ιδίαν αντίληψη και να δώσετε άμεση λύση στο μείζον πλέον αυτό πρόβλημα του Δήμου μας. Εάν δεν δοθεί άμεση λύση κ. Περιφερειάρχα πολύ σύντομα θα υπάρξουν κίνδυνοι για την δημόσια υγεία.   

 

 

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου