Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Το δελτίο των 11 (περίπου)

Σε μια Ερμιονίδα που επικοινωνικά φλέγεται να σας ενημέρωσω ότι η χώρα μας είναι σε καθεστώς ολικής χρεωκοπίας εδώ και μερικές ώρες.
Μπορειτε να δείτε την πλήρη είδηση εδώ...
Αυτό σημαίνει οτι Τα cds πληρώνονται ,βέβαια αλλά η διαδικασία μάλλον θα έχει δυσάρεστες εκπλήξεις για όσους στοιχημάτισαν σε χρεωκοπία της Ελλάδας.Διαβάστε αυτό το άρθρο και θα καταλάβετε ότι τελικά μάλλον δεν θα πάρουν τίποτε..
Εγω θα κοιμηθώ πάντως ησυχος καθώς συμμερίζομαι την αισιοδοξία υπου πρωθυπουργού μας ο οποίος μεταξύ άλλων μας ενημερώνει
"Με την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης αναδιάρθρωσης χρέους που έχει γίνει ποτέ, ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιριών και ελπίδας για την Ελλάδα."
Διαβαστε όλη την ανακοίνωση εδώ..
Επίσης ένας άλλο κακό μαντάτο είναι η μεγάλη μείωση  των κρατήσεων απο τουρίστες της κεντρικής Ευρώπης(ειδικά απο την Γερμανία,λογικό ποιός πάει σε μια χρεωκοπημένη χώρα  διακοπές, όπου δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει ;).
Διαβάστε το άρθρο που μιλάει για μείωση ως 30%  εδώ. http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=447378
Ενα άλλο γαργαλιστικό αλλά παράλληλα τραγικό συμβάν είναι η υπόθεση με τα εκ που απαλλοτρίωσαν τα κορίτσια του ΙΚΑ στην Καλλιθέα.Και εγώ που νόμιζα ότι 20 εκ ευρώ μπορούσαν να κλεψουν μόνο οι αδίστακτοι επιχειρηματίες που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα.Διακομματική,διαχρονική δράση με πολύ παρασκήνιο.
Διαβάστε για αυτό εδώ
 Παράλληλα η ανεργία ανέβηκε στο 21% και όπως πάει σε λίγο θα μετράμε το ποσοστό εργασίας.
Αν είστε άνεργος ,γιατι όλοι είμαστε πιθανοί άνεργοι  και  έχετε την περιέργεια..με τα ποσοστά και τις κατανομές μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ απο την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία.


 "Ι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου