Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ιδέες για όσους έχουν απόθεμα λαδιού καλής ποιότητας

Μια καλή ευκαιρία.Απλα χρειάζεται να μαζευτεί μια σημαντική ποσότητα (πιστεύω 50 τόννοι).Εκτός απο την μείωση των αποθεμάτων ,η ενεργεια αποτελεί μαι πολυ δυνατή διαφήμιση του λαδιού μας αλλά και των παραγωγών μας αφού θα κερδίσουν πελάτες για τα επόμενα χρόνια.Φυσικά το κλειδί είναι η συσκευασία και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος.
"Ι"

www.zougla.gr 
Με από την πατάτα και διάφορα άλλα προϊόντα, οι παραγωγοί της Μεσσηνίας, αποφάσισαν να
διανείμουν περί τους 300 τόνους ελαιόλαδου σε χαμηλή τιμή, στους καταναλωτές των Ιωαννίνων.

Πρόκειται για έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, για την πιστοποίηση της ποιότητας του οποίου ο Δήμος θα ζητήσει την βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Φίλιππας Τσουμάνης.

Ήδη δεκάδες κάτοικοι της περιοχής, έχουν καταθέσει αιτήσεις παραγγελίας στο Δήμο για το λάδι, ενώ η προθεσμία γι' αυτές θα λήξει την ερχόμενη Τετάρτη. Η διαδικασία θα είναι νόμιμη, με αποδείξεις για τους καταναλωτές, δήλωσε ο κ. Τσουμάνης, και η πώληση σε δοχεία των 5 ή 10 κιλών, θα γίνεται με 3 ευρώ το κιλό. Ο Δήμος εξετάζει τη δυνατότητα να φέρει κι άλλα αγροτικά προϊόντα σε τιμή παραγωγού στα Γιάννινα. .

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Θανάση Καλησπέρα διάβασα το σχόλιο για το λάδι και θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό:όταν έγι νε η γιορτή του ροδιού στην Ερμιόνη και του λα διού στο Κρανίδι εγώ προσωπικά έπιασα πολλούς να κάνουμε παρουσία σε εκθέσεις ερωτώ ?είδες να γίνεται τίποτα γιατί λοιπόν?.Διότι υπάρχουν τρο μερά συμφέροντα αυτό το πράγμα θα συμβεί όταν καταλάβει ο κόσμος ποιός τον κοροϊδεύει.Αςγίνει μία επαρχιακή συνάντηση πρώτα με το θέμα αυτό για να σπάσει ο πάγος και μετά θα μπεί το νερό στο αυλάκι.Καληνύχτα Θανάση και καλή ξέκουραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή