Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Πρόσκληση της zougla.gr σε παραγωγούς αγροτικών προϊόντων

*Μπορεί να ενδιαφέρει και τους δικούς μας παραγωγούς...
"Ι"

Η zougla.gr απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς που σκέπτονται να διαθέσουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές χωρίς την διαμεσολάβηση μεσαζόντων.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα προσφέρει την στήριξη που χρειάζεται αλλά και την πλατφόρμα της για την επίτευξη αυτού του στόχου. Τα προϊόντα μέσω της «zougla.gr» και μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερομένους παραγωγούς θα μπορούν να διατίθενται στις χαμηλότερες δυνατές τιμές παραγωγού
ενώ οι καταναλωτές θα πληροφορούνται σε καθημερινή βάση και με πάσα λεπτομέρεια τον τόπο και τον ακριβή χρόνο διάθεσης των προϊόντων καθώς και τις τιμές και τις προσφερόμενες συσκευασίες.

Με λίγα λόγια η ηλεκτρονική μας εφημερίδα προσφέρεται να αποκαταστήσει την επικοινωνία που χρειάζεται μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή. Η διαδικασία αυτή, διαυγής και αξιόπιστη, διασφαλίζει τόσο τους παραγωγούς όσο και τους καταναλωτές.

Οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται για την συμμετοχή και την συν- οργάνωση μιας τέτοιας κίνησης μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00 στην Αγγελική Πλουμαρτοπούλου.

Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι παραγωγοί θα ήταν καλύτερο στην φόρμα επικοινωνίας με την οποία απευθύνονται, στη γνωστή ηλεκτρονική διεύθυνση food@zougla.gr να παραθέτουν αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση e-mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου