Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Σε τακτική δικάσιμο στις 26Σεπτέμβριου ,Δήμος Ερμιονίδας και ο εργολάβος του Δεματοποιητή.

Συνοπτικά
Το χαρτί απο την περιφέρεια Πελοποννήσου που εξασφάλισε η δημοτικη αρχή υπο την απειλή παραιτήσεων για απομάκρυνση δεμάτων μέτρησε στον δικαστικό λειτουργό ωστε να μην διενεργήσει άμεσα ασφαλιστικά μέτρα όπως ζητούσαν οι ενάγοντες συμπολίτες μας ..

Ετσι ο Δήμος Ερμιονίδας έχει τον χρόνο σε συνεργασία με την περιφέρεια να εκτονώσει την κατάσταση στην εγκατάσταση μέχρι ..............να ανακηρυχθεί
η εταιρεία που θα αναλάβει την διαχειριση των   απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.
Πάντως αν δεν αναπτυχθεί η ανακύκλωση ώστε να μειωθεί ο όγκος που πάει στα Δίδυμα δεν εχουμε τύχη.(σήμερα είναι στα νεφελώδη επίπεδα 1-2%)..
Αυτο σημαίνει ότι πρέπει να αποφασίσουμε εμεις οι πολίτες να την κάνουμε πραξη (είναι το πιο εύκολο πράγμα) και να σταματήσουμε παράλληλα να παρακολουθούμε σαν ηδονοβλεψίες του "διπλανου μπαλκονιού" την εμφύλια μάχη συμπολίτευσης -αντιπολίτευσης...Δεν μπορούν μια χούφτα άνθρωποι της δημοτικής αρχής να λύσουν τα προβλήματα 15000 άλλων ανθρώπων που σφυρίζουν αδιάφορα.
Ακόμη και αν το πιστεύουν μερικές φορές καθώς η εξουσία ζαλίζει ακόμη και τους πιό έμπειρους στην πιάτσα πρέπει να χαμηλώσουν λίγο ώστε να συναντήσουν τους πολίτες τους...Να ακούσουν,να συνθέσουν  να τους ξανακερδίσουν.

"Ι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου