Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ολική καταστροφή ταχύπλοου λέμβου σήμερα το μεσημέρι.Απο διάφορες πηγές συνδέεται με την ληστεία στις Σπέτσες.


Ωρα 15:40 συναγερμός στις αρχές της Ερμιονίδας όταν κάτοικος οικίας στην  παραλία των Φούρνων ανέφερε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία θέαση πυκνού μαυρού καπνού στο Ακρωτήρι πρός τον Ορμο του Σαλαντίου.
Σε λίγα λεπτά έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα,η εθελοντική ομάδα,και ο προέδρος του ΤΔ Φούρνων  κ.Πάνου ,η Λιμενική υπηρεσία και προσωπικό του ΑΤ Κρανιδίου.
Μια ταχύπλοος λέμβος ηταν τυλιγμένη στις φλόγες ενώ ήταν πρόχειρα προσδεδεμένη εις τα βράχια της ακτής. Παρόλη την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών που επιχείρησαν απο την βραχώδη ακτή η καταστροφή της λέμβου μηκους κατα προσέγγιση 6 μέτρων ήταν ολοκληρωτική.

Σύμφωνα με τας ενδείξεις και τις πρώτες πληροφορίες η ανάφλεξη της λέμβου έγινε απο το πλήρωμα της το οποίο διέφυγε  πρός άγνωστη κατεύθυνση..Προανάκριση για το συμβάν θα συνεχίζουν οι αρχές.
Ευτύχημα για όλους ήταν η μη μετάδοση της φωτιάς στην δασική παραλιακή έκταση καθώς την στιγμή του συμβάντος επικρατούσαν πολυ δυσμενείς συνθήκες.(40ο)
Η άμεση επέμβαση των αρχών ,της τοπικής  αυτοδιοίκησης και των εθελοντών αναδυκνείει ότι παρόλη την ελλειπή  επάνδρωση των τοπικών υπηρεσιών ,ο επαγγελματισμός τους βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο..

*Παραλληλα σήμερα το μεσημε΄ρι έιχαμε ένοπλη ληστεία σε τράπεζα των Σπετσών με ομηρεία.
http://tvxs.gr/news/topika-nea/listeia-me-prosorini-omireia-stin-alpha-bank-spetson
http://www.zougla.gr/greece/article/kinimatografiki-listia-stis-spetses
"Ι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου