Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Κάποιοι απο εμάς κάνουν κάθε βράδυ μια περίεργη προσευχή..

Είναι πολύ ανησυχητικό αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό,ειδικά μετά την την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης. Ανασφάλεια ,εγκληματικότητα,ρατσισμός κλπ..
Είναι πολυ λυπηρό να βλέπεις αρκετούς Ελληνες πολίτες ευτυχώς όχι την πλειοψηφεία.να προσπαθούν να πείσουν τους υπόλοιπους ότι οι μετανάστες είναι η δεν είναι η πηγή της εγκληματικότητας της χώρας.

Φαντάζομαι πολλούς απο αυτούς όταν γίνεται ένα έγκλημα να εύχονται ο δράστης να είναι μετανάστης ώστε να δικαιωθούν για τις απόψεις τους ..Και απο την άλλη μεριά να είναι δικός  μας ώστε και αυτοί να δικαιωθούν παρομοίως..

Αυτός είναι ο απόλυτος παραλογισμός και δείχνει την εξαθλίωση κυρίως πνευματικής της κοινωνία μας.
Η εγκληματολογία λέει ότι το έγκλημα αυξάνεται όταν το βιοτικό επίπεδο πέφτει και γινεται πιο σκληρό αφού οι εξαθλιωμένοι δεν έχουν να χάσουν και πολλά πράγματα ...Ο κοινωνικός αποκλεισμός ,γεννάει έγκλημα και αντίδραση.
Είναι πολυ μεγάλο θέμα ,θα επειδεινωθεί όσο η εξαθλίωση επεκτείνεται  και η εγχώρια εγκληματικότητα θα εκτοπίσει την ξενόφερτη.
Είναι σαφές ότι  διαχείριση των μεταναστών απο το επίσημο ελληνικό κράτος ήταν τραγική και απόλυτα καταστροφική για το ίδιο αλλά και για τους μετανάστες.Αλλά μήπως πέτυχαμε κάπου αλλού και αποτύχαμε στους μετανάστες;
 

"Ι"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου