Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Συνάντηση του κ.Γ .Μανιάτη με τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ.Κωστούρο


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


4 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μετά από πρωτοβουλία του, ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ και Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης είχε συνεργασία το Σάββατο 4/8/2012 με το Δήμαρχο Ναυπλίου Δημ. Κωστούρο για τα θέματα του νοσοκομείου Ναυπλίου. Κατά τη συνάντηση ο Γ. Μανιάτης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο πρόσφατο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου για συμπληρωματική λειτουργία των νοσοκομείων, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Στόχος, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Δ.Σ. Ναυπλίου, είναι να συμπαραταχθούν και να πιέσουν όλες οι δυνάμεις του τόπου ώστε να μην προχωρήσει καμία προσπάθεια υποβάθμισης του νοσοκομείου Ναυπλίου, το οποίο επιβάλλεται να λειτουργήσει αναβαθμισμένο. Επιπλέον ο Γ. Μανιάτης ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι έχει ήδη ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο τόσο για την πρόσφατη απόφαση της 6ης Δ.Υ.Π.Ε για απόσπαση παιδιάτρου στο νοσοκομείο της Κορίνθου , όσο και για οποιεσδήποτε άλλες ανάλογες ενέργειες.

Εξάλλου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή συνάντηση του Γιάννη Μανιάτη με θέμα την λειτουργία των νοσοκομείων Αργολίδας στην οποία παρευρέθησαν ο Διοικητής των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου, καθώς και στελέχη του νοσοκομείου Άργους.

Κατά τη σύσκεψη ο Γιάννης Μανιάτης επανέλαβε τη βασική του θέση από το 2004, για συνεχή και συμπληρωματική λειτουργία και των δύο νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου στο πλαίσιο της αρχής «Η Αργολίδα έχει ένα νοσοκομείο που στεγάζεται σε δύο διαφορετικά κτίρια, ένα του Άργους και ένα του Ναυπλίου». Σε αυτή τη κατεύθυνση απαιτείται η θετική συμβολή όλων των παραγόντων που εμπλέκονται στη δημόσια διαβούλευση (εργαζόμενοι, αυτοδιοίκηση, βουλευτές, κ.α.) προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις με στόχο την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες της Αργολίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου