Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Λίλιαν Σπάρου (Γαρυφαλλιά) υποψήφια με την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ (Τάσος Λάμπρου)


Την στιγμή  που ανακοινώθηκαν οι Δημοτικές εκλογές στον Δήμο μας ήξερα από την αρχή με ποια παράταξη θα συμμετέχω ως υποψήφια σύμβουλος. η Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Λάμπρου αυτή τη στιγμή είναι η μόνη δυναμική, πρωτοπόρα, υπεύθυνη παράταξη, με σεβασμό  στους θεσμούς, στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.


Γεννήθηκα στη πρωτεύουσα της Βαυαρίας το Μόναχο όπου ζήσαμε για πάνω από μια δεκαετία μαζί με τους γονείς μου. από μικρή αγαπούσα τον αθλητισμό, έχω κάνει πολλά σπορ, μιλάω άπταιστα 3 ξένες γλώσσες και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορώ να κάνω. Ασχολούμαι με την οργάνωση παραγωγής/δημόσιες σχέσεις και με τον τουρισμό. Στην περιοχή μας επί 28 χρόνια συνεργάζομαι  με 2 μεγάλα στούντιο φωτογραφίας γνωστού γερμανού φωτογράφου και προσφάτως με  τον καινούργιο επίτιμο κάτοικο της περιοχής μας, τον Ολλανδό Βασιλιά.

Η εθελοντική συμμετοχή μου στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα ήταν και παραμένει μοναδική εμπειρία και μου δίνει το έναυσμα να συνεχίσω έτσι δυναμικά και για μια  νέα σελίδα για τον τόπο μας.


Η στήριξη σας και η ψήφος σας είναι η φωνή μας και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ‘’φωνάξουμε’’ πολύ δυνατά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου