Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Μανιάτης: "Εγκρίθηκαν οι όροι της Διακήρυξης δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου του Αναβάλου προς Επίδαυρο"

 maniatis1
Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, από τις Βρυξέλλες όπου συμμετέχει στο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας της Ε.Ε., αναφερόμενος στην έγκριση των  όρων της Διακήρυξης δημοπράτησης για την Κατασκευή έργων Μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου στους Δήμους Ασκληπιείου και Επιδαύρου» ανέφερε:
«Συνεπείς στις προσπάθειες μας για την ολοκλήρωση του έργου του Αναβάλου, μετά την έγκριση της μελέτης επέκτασης του δικτύου προς Επίδαυρο που ανατέθηκε το τον Μάιο του 2011, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε και την έγκριση των όρων της διακήρυξης για την κατασκευή της μεγάλης αυτής επέκτασης ώστε να λυθεί το πρόβλημα της άρδευσης σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Ασκληπιείου».
Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν οι όροι της Διακήρυξης δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ», προϋπολογισμού δημοπράτησης 31.857.000,00 € (με Φ.Π.Α. 23%). Το έργο θα εκτελεσθεί σύμφωνα με την με αρ. 23702/27-11-2014 (ΑΔΑ: Ψ09ΟΒ-Δ78) Απόφαση ΥΠΑΑΤ Προέγκρισης Δημοπράτησης του 2ου Υποέργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ», του ομωνύμου έργου που είναι  ενταγμένο στο Μέτρο 125Α1 του ΠΑΑ με κωδικό ΟΠΣΑΑ 1224

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου