Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτές στο Φουγάρο με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για όλες τις μέρες των εορτών!!


 


Γιορτές στο Φουγάρο
με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για όλες τις μέρες των εορτών!!
Xριστουγεννιάτικες δράσεις στα Εργαστήρια και τη Βιβλιοθήκη, μουσικές εκδηλώσεις στο Cafe, μοναδικές ιδέες για δώρα στο ArtShop & επιλεγμένες χειροποίητες δημιουργίες στο Fougaro Craft Fair #3!!
Οι φίλοι μας από την Αθήνα μπορούν να επισκεφθούν οργανωμένα το Φουγάρο 
με πούλμαν το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015, όπως το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα!
Αναχώρηση: 11πμ από το σταθμό του μετρό Κατεχάκη
Επιστροφή: 7μμ από το Φουγάρο προς το ίδιο σημείο
Συμβολικό αντίτιμο: 5€
Kράτηση θέσεων απαραίτητα έως Δευτέρα 29/12: 6940295414 & evgenia@fougaro.gr



ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ
FOUGARO CRAFT FAIR #3 / The Fashion Edition
ΦΟΥΓΑΡΟ THE GALLERY ΝΑΥΠΛΙΟ
έως τις 11 Ιανουαρίου 2015


Το ΦΟΥΓΑΡΟ σας προσκαλεί στη μεγάλη ετήσια έκθεση Χειροτεχνίας FOUGARO CRAFT FAIR #3: 57 Έλληνες δημιουργοί παρουσιάζουν χειροποιητα Ρούχα, Κοσμήματα, Αντικείμενα, Αξεσουάρ και Έπιπλα.
Ωράριο Λειτουργίας
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11πμ - 3μμ & 5μμ - 9μμ
Σάββατο: 10πμ - 9μμ & Κυριακή: 10πμ - 7μμ


Η ατομική έκθεση της Χριστίνας Δάρρα, "Little birds of hope" στο ArtShop περιλαμβάνει έργα ζωγραφικά με μολύβι, ακουαρέλλα, λάδι και μεικτή τεχνική, αντικείμενα και μάσκες από papier mâché, κοσμήματα από γυαλί και μαντήλια. Όλα τα έργα της έκθεσης αναφέρονται σε πουλιά, που εδώ συμβολίζουν την ελπίδα.
Ώρες Λειτουργίας
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11πμ - 3μμ & 5μμ - 9μμ
Σάββατο: 10πμ - 9μμ & Κυριακή: 10πμ - 7μμ


Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου από τις 9μμ, ο dj Διαμαντής Βούλγαρης ανεβάζει τη διάθεση με χορευτικά κομμάτια από τα 70's και επιλογές από το rock έως... τη disco!!
Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου από τις 10μμ, o Ηλιας Δημόπουλος στο πιάνο και η Μαρία Κασαπίδου στο τραγούδι μας υποδέχονται σε ένα ακουστικό LIVE με ξένο και ελληνικό ρεπερτοριο, καθώς και διασκευές απο παλιά και καινούργια τραγούδια.
Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, μικρά σύνολα μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας καλωσορίζουν μουσικά τα Χριστούγεννα με αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και Κάλαντα. Στο πιάνο συνοδεύει ο Χρήστος Κουμρόγλου.



ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ
Το menu του Σαββατοκύριακου
ΦΟΥΓΑΡΟ LE CAFÉ
Σαββατο 20 - Κυριακή 21 Δεκεμβρίου
Δοκιμάζουμε κρασιά από το Κτήμα Σκούρα με ένα ειδικό menu
Κρατήσεις: 27520 47347, 6946594588 & info@fougaro-cafe.gr


Tην Κυριακή 21 Δεκεμβρίου από τις 9μμ στο Café σας περιμένουμε σε ένα δυνατό karaoke party με Χριστουγεννιάτικη διάθεση!!! Εκτός από τα υπόλοιπα τραγούδια, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας από μια λίστα με αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα κομμάτια. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι συμμετέχοντες του Μουσικού Εργαστηρίου του Φουγάρου, οι οποίοι θα τραγουδήσουν και θα παίξουν τα κομμάτια που έχουν προετοιμάσει...
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Γιάννης Ιορδάνογλου


Ρεβεγιόν Χριστουγέννων Ι Christmas Eve Dinner
Εορταστικό menu & LIVE με γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του χθες & του σήμερα από τους Χρ. Λέκκα (πιάνο), Δημ. Τσάμη (τραγούδι) και Χρ. Γραμβούλα (μπουζούκι)
Special menu & LIVE greek music from the '30's till nowadays by Christos Lekkas & friends

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς I New Year's Eve Dinner
Ειδικό εορταστικό menu & JAZZ LIVE από τους Micro Quartet
Special menu & JAZZ LIVE by Micro Quartet
Μόνο με κρατήσεις: 2752047347, 6946594588, info@fougaro-cafe.gr


Στην τελευταία συνάντηση του εργαστηρίου με τη Φωτεινή Μιχαλάκη-Δερνίκου:
Τα μέλη της ομάδαςμαθαίνουν να βρίσκουν τις βαθύτερες αιτίες των ασθενειών και να μπορούν να προχωρήσουν στις απαραίτητες αλλαγές του τρόπου σκέψης και δράσης, για να βελτιωθούν η Υγεία, οι Σχέσεις και η Ποιότητα της Ζωής τους.


Το Εργαστήρι Δημιουργικής Αφήγησης έχει στόχο να μυήσει τα παιδιά στο να μπαίνουν στη θέση του άλλου μέσω του θεατρικού παιχνιδιού!!




Θα ασχοληθούμε με την τέχνη του λευκώματος, μαζεύοντας μικρά κομμάτια χαρτί, κορδέλες, αυτοκόλλητα, κομμάτια από υφάσματα, σετ αλληλογραφίας και ό,τι άλλο όμορφο βρούμε για να φτιάξουμε ένα μικρό έργο τέχνης!




Χριστουγεννιάτικα κεραμικά στολίδια
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, 4μμ Ι με την Πολυτίμη Μπηλιώνα

Τι πιο όμορφο και διαχρονικό για τις γιορτές από τα δικά σας χειροποίητα στολίδια φτιαγμένα από πηλό! Μικρά έργα τέχνης, μπορούν να γίνουν υπέροχα δώρα...
μαθήματα κεραμικής
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, 5:45μμ & 7μμ Ι με την Πολυτίμη Μπηλιώνα 

Για 3η χρονιά, στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κεραμικής, οι αρχάριοι εκπαιδεύονται στην τεχνική της πηλοπλαστικής και του μακαρονιού, ενώ οι πιο μυημένοι χρησιμοποιούν και τον τροχό!
pleking@fougaro
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, 6μμ Ι βελονάκι με τη Σοφία Ντόκου

Έπιασε κρύο, είναι καιρός για…πλέξιμο! Στο εργαστήριο πλεξίματος με βελονάκι σας περιμένουμε για 4 συναντήσεις στον ατμοσφαιρικό χώρο του Café κοντά στο τζάκι!
Χριστουγεννιάτικες ξωτικοδουλειές!
Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, 6.30 & 7.30 μμ Ι θεατρικό παιχνίδι με τη Χρ. Τσεκούρα

Με το θέατρο οδηγό θα μάθουμε τι κάνουν τα ξωτικά στο εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη σ’ ένα θεατρικό εργαστήρι για παιδιά 5-7 & 7-10 ετών.
τα Σάββατα αυτοσχεδιάζουμε… Χριστουγεννιάτικα
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, 11πμ Ι για παιδιά από 6 ετών και άνω

Σας περιμένουμε με μια πρωτότυπη εικαστική ιδέα, μια τεχνική «έκπληξη», με φαντασία και πολλά υλικά για να αφεθείτε, παιδιά και μεγάλοι για να εκφραστείτε!
 
εργαστήριο γλυπτικής ακατέργαστου μαλλιού
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, 5μμ Ι με την Άννα Βλασερού
Με δύο πανάρχαιες τεχνικές επεξεργασίας του μαλλιού σας περιμένουμε … για 3η συνεχή χρονιά, σε αυτό το εμπνευσμένο εργαστήριο!
δράση γλυκιάς αρχιτεκτονικής
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, 11.30 πμ Ι με τη Γιώτα Δημητροπούλου

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες ζαχαρωτών συσχετίζονται με γνωστά παραμύθια για μια γλυκιά προσέγγιση στις έννοιες της αρχιτεκτονικής και της χωροταξίας.
παίζω και μαθαίνω παραδόσεις των Χριστουγέννων
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, 1μμ Ι για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 4 ετών

Μέσα από κινητικά παιχνίδια και τον αγαπημένο κρυμμένο θησαυρό, τα παιδιά διασκεδάζουν και μαθαίνουν χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις της Ελλάδας και του κόσμου!





Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου από τις 10πμ έως τις 5μμ, το Φουγάρο θα φιλοξενήσει το bazaar του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Αργολίδας και σας προσκαλεί να στηρίξετε τη δράση του διαλέγοντας για τα δώρα σας γλυκά, μαρμελάδες & λικέρ από αγνά υλικά και φρέσκα φρούτα, Χριστουγεννιάτικα στολίδια φτιαγμένα από τα παιδιά του Συλλόγου, καθώς και ρόδια, στεφάνια, επιτραπέζια και κρεμαστά γούρια, κλπ, φτιαγμένα από εθελοντές του Συλλόγου
Σας περιμένουμε όλους!!


Σε ένα πρωτότυπο εργαστήριο με τον πιανίστα Γιάννη Ιορδανογλου, επίδοξοι τραγουδιστές και μουσικοί προετοιμάζονται σωστά για τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Όσοι γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο σε οποιοδήποτε επίπεδο, μπορούν να συμμετέχουν στην προετοιμασία των τραγουδιστών...


Επικοινωνία: 27520 47301 & info@theartshop.gr



ΦΟΥΓΑΡΟ
Ασκληπιού 98, Ναύπλιο 21100
Απέναντι από το στρατόπεδο ΚΕΜΧ, στην έξοδο της πόλης προς την Επίδαυρο.
τηλ. 2752047300  e-mail. info@fougaro.gr  web. www.fougaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου