.

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΣΟΚ Ερμιονιδας:ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ;


Σε αυτό το ερώτημα εμείς απαντάμε:
  • Για να προασπίσουμε για μία ακόμη φορά τη δημοκρατία και την ουσιαστική λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στα πλαίσια της τήρησης του Συντάγματος και του αιτήματος για τη δημοκρατική αναθεώρησή του.
  • Για να συμβάλλουμε σε μία ιστορική αναγκαιότητα: τον σχηματισμό μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης που θα μας οδηγήσει σε μία νέα εποχή με τον τερματισμό του μνημονίου και σε μία πορεία οικονομικής ανάπτυξης.
  • Για να υπηρετήσουμε το αίτημα μιας νέας εποχής που δεν είναι άλλο από τον σχηματισμό συμμαχικών κυβερνήσεων με προγραμματικές δεσμεύσεις και με προοδευτικό κυβερνητικό πρόγραμμα.
  • Για να ισχυροποιηθούν οι δυνάμεις του κέντρου και της κεντροαριστεράς ως
    δυνάμεις ευθύνης τόσο απέναντι στις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού όσο και απέναντι στις δυνάμεις ενός απαρχαιωμένου κομμουνιστικού κρατισμού ενός ακραίου ριζοσπαστικού λαϊκισμού.
  • Για να δημιουργήσουμε μία μεγάλη προοδευτική, δημοκρατική παράταξη της κεντροαριστεράς και του δημοκρατικού σοσιαλισμού που θα εκφράζει δυναμικές κοινωνικές ομάδες που θα υπηρετούν το όραμα ενός σύγχρονου κράτους που θα προσαρμόζεται στις Ευρωπαϊκές εξελίξεις.
  • Για να υπηρετήσουμε το αίτημα να μεταρρυθμίσουμε το Κράτος και τη λειτουργία του και να ξεφύγουμε από το φαύλο κύκλο της ανικανότητας, της μετριότητας και της αναξιοκρατίας. Για να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα υποδομής που έχουν δρομολογηθεί στην Αργολίδα και ιδιαίτερα στην Ερμιονίδα στον τομέα της ύδρευσης, της αποχέτευσης, των τουριστικών υποδομών κα της ενέργειας .Έργα στα οποία έχει συμβάλλει του Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Ένα τεράστιο έργο που έχει την υπογραφή του Υπουργού κ. Γιάννη Μανιάτη.
  • Για να κερδίσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η δημοκρατική παράταξη την τρίτη έδρα τη; Αργολίδας ως τρίτη δύναμη τόσο στην χώρα όσο και στην Αργολίδα. Για να μην πέσει η τρίτη έδρα της Αργολίδας στο φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και των υποστηρικτών της.
  • Για να σηκώσουμε και πάλι την σημαία της δημοκρατίας και της προοδευτικής πορείας του τόπου και να εισέλθουμε αποτελεσματικά σε μία νέα εποχή με οικονομική ανάπτυξη και με κοινωνική δικαιοσύνη και να διαμορφώσουμε ένα σύγχρονο κοινωνικό που θα υπηρετεί τους ανθρώπους και όχι τα συμφέροντα και την παραοικονομία.
Ας δώσουμε τον αγώνα, ας δώσουμε τη μάχη για να κερδίσουμε την τρίτη έδρα στην Αργολίδα. Αξίζει η ενεργοποίηση όλων για να υπερασπίσουμε τα δημοκρατικά ιδεώδη και να ηττηθεί ο φασισμός.
Η Εκλογική Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ – Δημοκρατική Παράταξη
Δήμου Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου