Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε για τη μεγάλη νικη επί του Εργοτέλη

 ERMIONIDA F.C.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε. εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του για την μεγάλη νίκη της ομάδας μας στο θεσμό των ’32′ του Κυπέλλου Ελλάδας με 2-0 επί του ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Η νίκη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία και θα γραφτεί στην ιστορία της Π.Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ, καθότι είναι η πρώτη νίκη της ομάδας μας επί αντιπάλου επιπέδου Super League.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει δημόσια να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές μας για την νίκη και την απόδοσή τους, το προπονητικό team και όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας και να εκφράσει την πεποίθηση και βεβαιότητα πως η εικόνα της ομάδας θα είναι συνεχώς βελτιούμενη προς το καλύτερο, ώστε να μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες νίκες και επιτυχίες στο μέλλον.
Θα ήταν παράλειψη αν δεν στεκόμαστε και δεν ευχαριστούσαμε τους φιλάθλους που πιστεύουν, αγαπούν και ενισχύουν την ομάδα μας, στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάμε, ακόμα και σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως αυτές που επικρατούσαν σήμερα στο Γήπεδο Κρανιδίου. Σε όλους αυτούς τους ηρωικούς φιλάθλους αλλά και στους κατοίκους και φίλους της Ερμιονίδας υποσχόμαστε την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας και την πολύπλευρη παρουσία της Π.Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ στα δρώμενα του τόπου μας.
Κρανίδι, 8 Ιανουαρίου 2015
Από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου