Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ .

 ERMIONIDA F.C.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής 18 Ιανουαρίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κάποια μικροπροβλήματα που υπήρχαν με τους Μουσταφίδη και Βλαχόπουλο ξεπεράστηκαν και θα είναι και οι δύο παρόντες στην σημερινή προπόνηση. Σημαντικό δε στοιχείο είναι το ότι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές είναι στον ύψιστο βαθμό ενσωματωμένοι στο πνεύμα και τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Ο Ρομπέρτο Μπολάνο δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον Κυριακάτικο αγώνα, καθότι θα έχει στην διάθεσή του και χωρίς προβλήματα όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από πληροφορίες μας, υπάρχει στους συμπατριώτες Ερμιονιδείς της Πρωτεύουσας για τον Κυριακάτικο αγώνα στο Γήπεδο της Ριζούπολης και είναι βέβαιο πως η ομάδα μας θα έχει την υποστήριξη σημαντικού αριθμού φίλων και φιλάθλων και από την Επαρχία μας και από την Πρωτεύουσα.
Τέλος μεγάλη είναι η ζήτηση των προσκλήσεων για την << ΠΙΤΑ >> της Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ << ΓΑΝΩΣΗΣ >>.
Από το Γραφείο Τύπου
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου