.

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ» κ. ΓΚΑΜΙΛΗ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. "ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ.

http://dinatiermionida.blogspot.gr/


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα η Κορωνίδα Κοιλάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Café "Sugar" του Δημήτρη Λέκκα στην Κοιλάδα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Ηλιού , η ποδοσφαιριστές της ομάδας ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Τσιρόπουλος, οι δύο ομάδες των ακαδημιών Κ-13 και Κ-15 με τον Προπονητή τους Σάββα Γκίκα. Επίσης παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Νίκος Καλλιάνος ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης  Γεωργόπουλος , ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Λάμπρου και ο Πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Κοιλάδας Παναγιώτης Φλωρής καθώς και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού συλλόγου Φράγχθι και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων .. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της οικογένειας Γουλανδρή χορηγού της ομάδας.

Ο κ. Γεωργόπουλος αφιέρωσε το κομμάτι του στα τμήματα υποδομής (ακαδημίες) της Κορωνίδας και το παρέλαβε ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του σωματείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου