Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Τ.Κ. ΔΙΔΥΜΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕΡΕΤΗ.


ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
Η κακοήθεια έχει και τα όριά της ,τα όσα αναφέρονται σε γνωστό ιστολόγιο αναφορικά με τα Λατομεία, σας ενημερώνω οτι η απόφαση που ελήφθη απο την Τοπική Κοινότητα Διδύμων με την συναίνεση όλων των εμπλεκομένων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης δηλαδή και του σημερινού Προέδρου αφορούσε την φορτoεκφόρτωση η οποία θα ελάμβανε χώρα εκτός της Τοπικής Κοινότητας και για την οποία είχαν τοποθετηθεί θετικά όλοι οι οικοδόμοι της περιοχής και όχι την δημιουργία νέων Λατομείων, ποτέ δεν συνεναίσαμε να γίνει οτιδήποτε στό όρος Δίδυμα,είτε αυτό λέγετε Φωτοβολταϊκά , κεραίες , λατομεία ή ακόμα και νέες χωματερές. 
Επειδή διαπιστώνω οτι οι επιστολές της Δυνατής Ερμιονίδας Διδύμων "πονάνε" πολλούς και για πολλούς λόγους , δηλώνω στόν κόσμο οτι για ότι" κακώς κείμενα" θα είμαι μπροστά εγώ όπως και οι υπόλοιποι της Παράταξης και οποιαδήποτε διαστρέβλωση της αλήθειας θα με βρεί απέναντι.


Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ
ΣΕΡΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου