Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Mαρίλη Μέξη :"Τραγική είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση με την διάθεση της παραγωγής των εσπεριδοειδών."


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Τραγική είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση με την διάθεση της παραγωγής των εσπεριδοειδών. 
Αφ’ ενός οι συνεχείς βροχές που προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στην παραγωγή των μανταρινιών και αφ’ ετέρου οι ισχυροί παγετοί των τελευταίων ημερών έχουν φέρει σε απόγνωση τους παραγωγούς.
Η πολυδιαφημισμένη «Κοινωνική Απόσυρση» κατέληξε σχεδόν στο σύνολό της προς όφελος των εργοστασίων και των εξαγωγέων, χωρίς να επωφεληθούν οι αγρότες. 
Από την άλλη μεριά η πολυδιαφημισθείσα επιδότηση του χυμού, ώστε να μπορέσει να κρατηθεί σε αξιοπρεπή επίπεδα η τιμή κοπής, ουδέποτε προχώρησε στη Βουλή, καθώς οι βουλευτές «μας» έκλεισαν άρον – άρον τη Βουλή και έσπευσαν να διασφαλίσουν την επισφαλή επανεκλογή τους. Πρέπει άμεσα να προχωρήσει η διαδικασία αποζημίωσης της παραγωγής που έχει χαθεί και ταυτόχρονα, μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος να συνέλθει η Βουλή και να ψηφιστεί η επιδότηση του χυμού! Αυτά, φυσικά, είναι απλές «ασπιρίνες» που δεν λύνουν το πρόβλημα. 
Για να δοθεί ουσιαστική λύση έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις, που θα τις θέσουμε υπόψη την νεοεκλεγείσας Εθνικής Αντιπροσωπείας, όπου θα συμμετέχουμε με ικανό αριθμό βουλευτών».

Μαρίλη Μέξη
Υποψήφια βουλευτής Αργολίδας - Το Ποτάμι
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου