Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

O Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας

Φωτογραφία του Γιάννης Γκιόλας.
Ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής, 25-9-2015, την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.
Ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Γεώργιο Μαρούδα, και τον Υποδιευθυντή, κ. Ιωάννη Γαλάνη, για τη λειτουργία και τους άμεσους υπηρεσιακούς στόχους και τις τις εσωτερικές διοικητικές παρεμβάσεις με την αναβάθμιση του Τμήματος Λυγουριού, τη δημιουργία και στελέχωση της υπηρεσίας ΔΙΑΣ στο Άργος, που ήδη λειτουργούν αποδοτικά.
Από την πλευρά του Βουλευτή επισημάνθηκε η αναγκαιότητα επιτυχούς λειτουργίας της Αστυνομίας για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, καθώς και η συνεισφορά της στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρατήρησε ότι τα στοιχεία αυτά υλοποιούνται σε μεγάλο βαθμό από τη δράση της ΕΛ.ΑΣ., με τον επιτυχή σχεδιασμό και συντονισμό της Διοίκησης και τις άοκνες και φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών οργάνων της Διεύθυνσης.
Στη συνέχεια ο Βουλευτής έγινε δεκτός από τριμελή αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, η οποία του εξέθεσε τα θέματα που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τους χώρο, σύμφυτα με τα προβλήματα των υπόλοιπων εργαζομένων της χώρας. Αναλύθηκαν στοιχεία αφορόντα τη λειτουργία της Υπηρεσίας και το εργασιακό καθεστώς των Αστυνομικών Υπαλλήλων, υποδείχθηκαν δε προτάσεις τόσο για τοπικά, όσο και για γενικότερης φύσης θέματα.
Ο Βουλευτής έδειξε κατανόηση και αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων της Ένωσης, υποσχέθηκε δε την έμπρακτη συμπαράστασή του στις προτάσεις αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου