Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Blue Cup Regata 2015 στην Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου


Με επιτυχία τερμάτισε και το τελευταίο σκάφος του μεγάλου ιστιοπλοϊκού αγώνα Blue Cup Regata 2015 στις 20.30 το βράδυ της Πέμπτης 05 Νοεμβρίου 2015 στο λιμάνι του Πορτοχελίου. Πενήντα σκάφη με τριακόσιους ιστιοπλόους συμμετέχοντες σε μία άρτια διοργάνωση της εταιρείας Vernicos Yachts η οποία για 25η συνεχόμενη χρονιά με την εμπειρία, την τεχνογνωσία, και την ακούραστη παρουσία του προσωπικού της εταιρείας αναδεικνύουν τουριστικά τη χώρα μας και ιδιαίτερα την περιοχή του Αργοσαρωνικού.




Στο Ξενοδοχείο CΟSMOS όπως κάθε χρόνο η εταιρεία Vernicos Yachts παρέθεσε δείπνο σε όλα τα πληρώματα, ακολούθησε γλέντι και η βραδιά έκλεισε με τη βράβευση των πληρωμάτων. Παραβρέθηκαν προσκεκλημένοι ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Πορτοχελίου Μανώλης Τριγκάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Ερμιονίδας Γιάννης Ρούσσης και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αγγελική Λούμη.

Ο Γενικός Δ/ντής της εταιρείας Vernicos Yachts κ. Ευθύμης Μπιμπής βράβευσε τον Πρόεδρο του Πορτοχελίου για την υποδοχή και τις υπηρεσίες που τους παρείχαν στο λιμάνι κατά την άφιξη των πληρωμάτων.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος καλωσόρισε και συνεχάρη όλα τα πληρώματα για την συμμετοχή τους στον 25th Blue Cup την αγάπη τους για τη χώρα μας και ευχαρίστησε την διοργανώτρια εταιρεία Vernicos Yachts. Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η βράβευση των πληρωμάτων σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα αφού τα έπαθλα των τριών πρώτων νικητών κατασκευάστηκαν χειροποίητα για πρώτη φορά και ήταν πιστά αντίγραφα πιάτων με θαλασσινά θέματα που βρέθηκαν στην αρχαία πόλη «ΑΛΙΑΣ» τον 6ο πΧ αιώνα και το πρωτότυπο φυλάσσεται στο μουσείο Ναυπλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου