Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ :ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Κρανίδι, 18 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣ:
  • Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

-Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού
  • Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου
  • Βουλευτές Νομού Αργολίδας
κ. Ι. Γκιόλα
κ. Ι. Ανδριανό
κ. Ι. Μανιάτη
- Δήμο Ερμιονίδας Γραφείο Δημάρχου
κ. Δ. Σφυρή
- Α.Τ. Κρανιδίου

ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Κύριε Διευθυντά,
Όπως γνωρίζετε τον τελευταίο μήνα στο Δήμο Ερμιονίδας και ιδιαίτερα στην πόλη του Κρανιδίου έχουν συμβεί πολλαπλές εγκληματικές ενέργειες, οι οποίες έχουν δημιουργήσει αίσθημα φόβου και μεγάλη ανησυχία σε όλους τους δημότες του Δήμου μας. Η συχνή παραβίαση των κατοικιών με την παρουσία των ιδοκτητών μέσα παραβιάζουν κορυφαία άρθρα του κώδικα των ατομικών δικαιωμάτων, καθώς επίσης δημιουργούν έντονες συνθήκες πανικού με τάσεις εφαρμογής πράξεων αυτοδικίας (παραλίγο να είχαμε θρηνήσει και θύματα. αλλά ευτυχώς την τελευταία στιγμή αποτράπηκε).
Οι παραπάνω εγκληματικές πράξεις δεν είναι ένα μεμονωμένο φαινόμενο, σίγουρα είναι
οργανωμένες, αποτελούν πράξεις οργανωμένου εγκλήματος με πολλαπλές συνέπειες για την τοπική μας κοινωνία. Χρειάζεται άμεσα η επέμβασή σας σε δύο επίπεδα: α) με την ενίσχυση της δύναμης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου το οποίο σήμερα λειτουργεί περίπου με τη μισή οργανική του δύναμη και β) με τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε για άμεσες επιτελικές ενέργειες για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου φαινομένου έντονης εγκληματικής κοινωνικής παθογένειας.
Αναμένουμε τη θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας. Η παρέμβασή σας είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και αναγκαία στην παρούσα χρονική στιγμή στον τόπο μας. Γιατί αν δεν υπάρξει παρέμβαση κινδυνεύουν να δημιουργηθούν ακραία φαινόμενα αντιμετώπισης των συγκεκριμένων εγκληματικών ενεργειών που δεν ταιριάζουν ούτε στην σύγχρονη κοινωνία μας ούτε στην κουλτούρα μας και ευρύτερα στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Στην Ερμιονίδα δικαιούμαστε ένα καλά οργανωμένο Αστυνομικό Τμήμα εξαιτίας και της χιλιομετρικής απόστασης από την πρωτεύουσα του Νομού, έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Με εκτίμηση,
Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου