Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Έκλεισαν το κέντρο υγείας Κρανιδίου και… πήγαν διακοπές;

http://enpoermionis.blogspot.gr/
Ακούγεται απίστευτο, ωστόσο συνέβη και αυτό και μάλιστα στην Ελλάδα του 2016, πλέον!
Διευθυντής και… ιατροί του κέντρου υγείας Κρανιδίου εγκατέλειψαν τα πόστα τους και έφυγαν για… διακοπές, αφήνοντας στη μοίρα τους πολίτες!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kontranews, για την υπόθεση άσκησε ποινικές διώξεις ο Εισαγγελέας Ναυπλίου.
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι από τις πρώτες 8 ημέρες του Ιανουαρίου οι εφημερίες του κέντρου υγείας έμειναν ακάλυπτες, καθώς ο διευθυντής είχε φροντίσει επικαλούμενος ελλείψεις προσωπικού να «βγάλει» εορταστικό πρόγραμμα τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υφιστάμενους του!
Ουσιαστικά δηλαδή άφησε στην τύχη τους πολίτες που μαζί με τις ευχές για τη νέα χρονιά προσεύχονταν να μην αρρωστήσουν καθώς δεν υπήρχε κέντρο υγείας για να αναζητήσουν βοήθεια!
Σημαντικές ευθύνες για τη διαμορφωθείσα κατάσταση φαίνεται πως βαρύνουν την 6η υγειονομική ΔΥΠΕ που εδρεύει στην Πάτρα καθώς φαίνεται πως ενέκρινε το πρόγραμμα εφημεριών του κ.υ. Κρανιδίου!
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο διευθυντής του κ.υ. αποφάσισε να το κλείσει επικαλούμενος ελλείψεις προσωπικού, ωστόσο όπως αποδεικνύεται ήθελε απλά να απολαύσει χωρίς καμία έννοια τις διακοπές του, καθώς αν δεν μπορούσαν να καλυφθούν οι βάρδιες θα έπρεπε το πρόβλημα να «μεταφερθεί» στο τέλος του Ιανουαρίου και όχι στην αρχή του! Αλλά βλέπετε η έναρξη του μήνα ήταν πιο κοντά στην εορταστική περίοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου