Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

H Φάτσα στους Ιχνηλάτες 3/2/2016





+-  H αυριανή απεργία των επαγγελματιών άσχετα άν οι καταναλωτές θα κατακλύσουν τα "μεγάλα  ξένα καταστήματα " με την ευκαιρία αλλά και όπως συνηθίζουν .Αριστεροί και δεξιοί στις πολυεθνικές θα αφήσουμε όσους οβολούς  μας  έχουν αφήσει να έχομαι πλέον.Και ύστερα θα διαμαρτυρόμαστε  ότι μας  πίνουν το αίμα .
- Θλίβομαι πραγματικά  που οι τοπικές δημοτικές παρατάξεις μας  παίζουν κλοτσοπατινάδα στο διαδίκτυο.σε κάθε ευκαιρία Παιδιά ο κόσμος υποφέρει εδώ  έξω στη πραγματική ζωή..
- Πάς το γιατρό  σου ,του λές .Να κάνω το εμβόλιο της γρίππης γιατρέ μου ; Σε κοιτά περίεργα ..."Βλακείες σου λέει ,εγω δεν το έχω κάνει ποτέ. και ειμαι μια χαρά..Του απαντάς μα έβγαλε το ΚΕΛΠΝΟ  ανακοίνωση ,οτι φέτος τα πράγματα είναι ζόρικα κλπ ,κλπ και πρέπει να εμβολιαστούμε .μπλά μπλά ....χαμογελάει και με κοιτά με συμπάθεια.
Κοίταξε ,συμπληρώνει ...αν θές κάντο αλλα η γνώμη μου είναι μην ασχολείσαι..
Οκ χαλαρώνεις βγαίνεις έξω  και ακούς στο ράδιο   ότι μια κοπέλλα 35 χρόνων χάθηκε απο τη φετινή γρίππη εδω κοντά.και ότι έιναι και άλλοι στην εντατική..
Μετράς τις πιθανότητες ,δεν βγάζεις άκρη και παίρνεις μια φίλη καλή και μελετημένη...(ρε είναι ακόμα ανάδρομος ο Ερμής ή ίσιωσε ρωτάς με αγωνία.. ) Λίγα δευτερόπλεπτα σιωπή,η ήχοι απο το πλητρολόγιο ακούγονται και έρχεται η απάντηση ..."Ισιωσε" ..Οκ της λεώ δεν θα το κάνω το εμβόλιο και της το κλείνω..Αει στο διαόλο πιά......
Τα χόρτα που σας χρωστούσα....Μη μαζέυετε όμως τα πολυ μικρά και φροντίζεται  να μείνουν  μερικά για να βγάλουν σπόρο να έχουμε και του χρόνου...Υπάρχουν και αλλά θα επανέλθω.



.
          
                                     H Συλλογή...
                                            Ραδίκι ήμερο ,αγρού
                                             Λάπατο
                                         Ραδίκι Άγριο Αγρού (πικρό)
                                         Καυκαλήθρα η εκλεκτή

                                        Ραδίκι Ασπρο -Αγγρού
                                        Ζοχός ο περιζήτητος

Το τραγούδι μας..Πάμε πολύ πίσω να ξαναπιάσουμε το χαμένο νήμα
.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου