Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Σωματείο Εργαζομένων Ν.Μ. Ναυπλίου: ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Μ.ΝΑΥΠΛΙΟΥ

η εικόνα προφίλ του Σωματείο Εργαζομένων Ν.Μ. Ναυπλίου
Για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι στη Ν.Μ.Ναυπλίου θέλουμε να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας, την αγωνία μας, το άγχος μας και τις ανασφάλειες μας για τη λειτουργία και το μέλλον του νοσοκομείου μας. Απουσία Διοικητού και Διοικητικού Συμβουλίου, η τωρινή ασκούντες διοίκηση ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ, με τις αποφάσεις τους, να συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία αυτής της Νοσηλευτικής Μονάδας. 
Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με αποφάσεις που δημιουργούν προβλήματα σε όλους όσους ζητούν παροχές υπηρεσιών υγείας αλλά και σε όλους εμάς τους εργαζόμενους. Όπως είναι ήδη γνωστό ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ και καταφέραμε να κρατηθεί ΑΝΟΙΚΤΗ αυτή η δομή, ΑΠΟΚΡΟΥΟΝΤΑΣ εξωτερικούς κινδύνους και πολιτικές πιέσεις. Τώρα δυστυχώς καλούμαστε να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ και να ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΜΕ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ για τη λειτουργία της Χειρουργικής Κλινικής και των Εξωτερικών Χειρουργικών Ιατρείων εν όψη απουσίας ειδικευομένων και αγροτικών ιατρών.
ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ για τη ΜΗ ΚΑΛΥΨΗ όλων των εφημεριών από ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.
ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ για την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ.
ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ για τη συνεχιζόμενη ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ που έχει ως αποτέλεσμα, την έλλειψη υλικοτεχνικού- ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καυσίμων, τροφίμων, προσωπικού καθαριότητας και φύλαξης του χώρου.
ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ για τη ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ με ότι αυτό συνεπάγεται.
ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ, ειδικότερα στον κλιματισμό της καινούριας πτέρυγας, τα οποία δεν πρόκειται να λυθούν άμεσα.(θέρμανση με ηλεκτρικά σώματα και ψύξη με ανεμιστήρες σε ιατρεία και σε θαλάμους ασθενών).
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ??????????????????????
ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων
της Ν.Μ.Ναυπλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου