Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

O Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής ‘Ζωντανεύοντας Ιστορίες με Αφορμή Εικόνες’

 
O Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής ‘Ζωντανεύοντας Ιστορίες με Αφορμή Εικόνες’, που διοργανώνει στο πλαίσιο του 1ου Συμπόσιου ‘Αργολίδα ο τόπος της συν-γραφής’ του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου, 11:00π.μ.. – 14:00μ.μ. στον Πολυχώρο ARTίκι ‘Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινκ’, και μπορεί να συμμετέχει όποιος ενήλικας επιθυμεί.
Θα εμπνευστούμε από εικόνες για να γράψουμε σύντομες ιστορίες χωρισμένοι σε ομάδες. Οι βασικοί ήρωες των ιστοριών θα συναντηθούν σε μια κοινή ιστορία που θα δραματοποιηθεί και θα παρουσιαστεί στο κοινό στην κεντρική εκδήλωση του Συμποσίου στην Ερμιονίδα, στις 13 Απριλίου. Το τέλος της ιστορίας θα το επιλέξει το κοινό.
Αν, λοιπόν, θέλετε να δοκιμάσετε τη φαντασία σας στη συν-γραφή ή , γιατί όχι, στη δραματοποίηση, ένας είναι ο τόπος συνάντησης: ARTίκι!
Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/…/1gxqPTZs537JwsR6QvviGlOPoFD…/edit…
Ή στο τηλέφωνο 6936160053 (μετά τις 2:30μ.μ),
Ή απλά ελάτε το Σάββατο 2 Απριλίου στο ARTίκι, να ζωντανέψουμε ιστορίες με αφορμή εικόνες. Είστε ευπρόσδεκτοι ακόμα και να μας παρακολουθήσετε.
Θα χαρούμε πολύ να συν-γράψουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου