.

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του αντλητικού συγκροτήματος του αντλιοστασίου «Ιπποκράτης» στην Ερμιόνη Αργολίδας

Κρανίδι, 27-10-2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του αντλητικού συγκροτήματος του αντλιοστασίου «Ιπποκράτης» της Δ.Κ. Ερμιόνης στα πλαίσια της αναβάθμισης λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης του οικισμού.
Το παλαιό αντλητικό συγκρότημα
 
 
 
 
 
 
 
 
Το αντλιοστάσιο «Ιπποκράτης» είναι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία του δικτύου, καθώς μεταφέρει σε 24ωρη βάση το νερό των τριών γεωτρήσεων, που χρησιμοποιούνται για την ύδρευση της Ερμιόνης. Οι δύο παλαιάς τεχνολογίας αντλίες του ήταν ισχύος 50HP και 40HP αντίστοιχα με συνολική κατανάλωση ρεύματος 80 kW/h και μετά την καλοκαιρινή περίοδο διαπιστώθηκε ότι είχαν φτάσει σε οριακό λειτουργικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό θεωρήθηκε απαραίτητη η αντικατάστασή τους με αντλίες σύγχρονης τεχνολογίας εντός της χειμερινής περιόδου.


 
 
 H Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. με τις ενέργειες αυτές θα επιτύχει την άρτια λειτουργία του δικτύου ύδρευσης της Δ.Κ. Ερμιόνης με την απρόσκοπτη τροφοδότηση των κεντρικών δεξαμενών της Αγίας Ερμιόνης, ενώ συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ιωάννης Πάλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου