Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Απόστολος Λαδάς για τη Μαρίνα της Ερμιόνης και Πορτο Χελίου (update)


Ένα μεγάλο έργο ξεκινά για την περιοχή μας και σηματοδοτεί την τουριστική αναβάθμιση του Δήμου μας στον τομέα του θαλασσίου τουρισμού.
Ένας στόχος και ένα όνειρο που επιτέλους ξεκινά να γίνεται πραγματικότητα.
Η παρούσα Δημοτική αρχή από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της έθεσε σαν πρώτη προτεραιότητα την υλοποίηση των δύο μαρίνων στην Ερμιόνη και στο Πόρτο Χέλι, γνωρίζοντας ότι τα δύο αυτά έργα όχι μόνον θα αναβάθμιζαν το τουριστικό προϊόν της περιοχή μας αλλά θα αποτελούσαν κύριο μοχλό ανάπτυξης τόσο για τις δύο πόλεις όσο και της ευρύτερης περιοχής μας.
Βασικός μας στόχος ήταν να μην μείνει η δημιουργία των Μαρίνων στα χαρτιά όπως συνέβαινε επί τόσα χρόνια , αλλά επιτέλους να κατασκευασθούν και να δώσουν νέα οικονομική πνοή στον τόπο που τόσο πολύ την χρειάζεται στην κρίσιμη εποχή που ζούμε.
Ο Δήμος μας από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, μέσω του Δημάρχου κυρίου Δημήτρη Σφυρή και του εκπροσώπου του Δήμου στη ανάδοχο του έργου εταιρία «ΜΑΡΙΝΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΕ» Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Απόστολου Λαδά, στάθηκε

δίπλα σε όλες τις προσπάθειες και ενέργειες της εταιρίας και βοήθησε ουσιαστικά να ξεπεραστούν τα πάμπολλα εμπόδια που παρουσιάστηκαν κατά την διαδρομή από την ανάθεση του έργου μέχρι την τελική αδειοδότησή του.
Με συνεχή και μεθοδική παρακολούθηση του έργου και μετά από πολλές πρωτοβουλίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την τελική αδειοδότηση της Μαρίνας του Πόρτο Χελίου και σήμερα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινούν τα έργα υλοποίησής της . Πολύ σύντομα θα τελειώσει και η αδειοδότηση της Μαρίνας της Ερμιόνης για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα και εκεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τον Περιφερειάρχη κύριο Πέτρο Τατούλη για την βοήθεια που μας παρείχε στην όλη διαδικασία.


Μαρίνα Ερμιόνης
Οι δύο μαρίνες κόσμημα για το Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη θα αλλάξουν την μορφή και την οικονομική ζωή των δύο πόλεων και της ευρύτερης περιοχής μας. Εκτός από την άμεση και μόνιμη απασχόληση ατόμων σ’ αυτές, οι πόλεις τα μαγαζιά και οι επαγγελματίες θα επωφεληθούν από τον νέο τουρισμό υψηλής εισοδηματικής στάθμης που αυτές θα προσελκύσουν. Θα συμβάλλουν στην διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, θα δημιουργήσουν νέα επαγγέλματα, θα συμβάλλουν στην βελτίωση των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών και θα αυξήσουν την μόνιμη παρουσία νέου πληθυσμού στις πόλεις με αποτέλεσμα να τονώσουν ουσιαστικά την οικονομία της περιοχής μας.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν μένει στα λόγια και σε εφήμερα έργα, αλλά προχωρά σε ουσιαστικές κινήσεις που δίδουν νέες προοπτικές στον τόπο , συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ανάκαμψη και αναβάθμισή του, με τελικό στόχο την ποιοτική και οικονομική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Δημοτών της.
Απόστολος Λαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου