Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Η Κοιλάδα Αργολίδας άναψε το δεντρο των Χριστουγέννων,.Το μήνυμα του προέδρου.

 

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 6:00 μ.μ. ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Κοιλάδα, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας, παρουσία των Τοπικών Συμβούλων Κοιλάδας, της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου Ερμιονίδας κας Λούμη – Γιαννικοπούλου Αγγελικής, του Πατέρα Θεμιστοκλή Μπάζου και των Εκπαιδευτικών του Σχολείου και του Νηπιαγωγείου μας.
Το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο είναι μια ευγενική χορηγία του μηχανουργείου “Νάκης Βασίλειος και Υιοί” και ο στολισμός του έγινε με χορηγίες ιδιωτών, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση.


Ακολουθεί η ομιλία που εκφώνησα στην εκδήλωση:
Κυρίες και κύριοι, αγαπητά μας παιδιά,
έρχονται οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και εύχομαι η Θεία Γέννηση του Χριστού να χαρίσει δύναμη και ελπίδα σε όλους μας.
Διανύουμε δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα μας και επιβάλλεται Όλοι Μαζί να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων.
Σήμερα είναι ημέρα χαράς για όλους μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας για την διοργάνωση αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης.
Ιδιαίτερα Ευχαριστώ και Υποκλίνομαι στους Εθελοντές, χάρη στην αμέριστη βοήθεια των οποίων, η Κοιλάδα λάμπει από άκρη σε άκρη και σας καλωσορίζει για τις Άγιες μέρες.
Εύχομαι σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία, Δύναμη και Ελπίδα.
Όλα θα πάνε καλά.
Ζήτω η Κοιλάδα, Ζήτω η Ελλάδα.”



Παναγιώτης Αναστ. Φλωρής
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου