Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Τ.Ο. Ερμιονίδας της Νέας Δημοκρατίας.

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Τ.Ο. Ερμιονίδας της Νέας Δημοκρατίας.
 Πέρα απο την προσέλευση μεγάλου αριθμού φίλων της παράταξης απο όλη την Ερμιονίδα 
αλλα και την ευρύτερη Αργολίδα, με την παρουσία τους μας τίμησαν οι κ. Ανδριανός Ιωάννης - Βουλευτής Αργολίδας, κ. Σιδέρης Βασίλης - Αντιπεριφερειάρχης - Πολιτευτής Νομού Αργολίδος, κα Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου - Πολιτευτής Νομού Αργολίδος, κα Ελένη Παναγιωτοπούλου - Περιφερειακή Σύμβουλος/Αναπλ.Γραμμ.Γραμμ.Τοπ.Αυτ.Αργολίδας, κ.Μαλτέζος Ιωάννης - Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοπονήσσου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ.Σφυρής Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος κ.Αντωνόπουλος Ιωάννης, πρόεδροι και φορείς Τοπικής Αυτοδίοιηκησης του Δήμου Ερμιονιδας, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων της Ερμιονίδας και της περιφέρειας Αργολίδας. Εκ μέρους των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερμιονίδας, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους παραπάνω, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, και αποδεικνύουν την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Φωτογραφία του χρήστη Νέα Δημοκρατία - ΔΗΜΤΟ Ερμιονίδας.Φωτογραφία του χρήστη Νέα Δημοκρατία - ΔΗΜΤΟ Ερμιονίδας..


....
Φωτογραφία του χρήστη Νέα Δημοκρατία - ΔΗΜΤΟ Ερμιονίδας.Φωτογραφία του χρήστη Νέα Δημοκρατία - ΔΗΜΤΟ Ερμιονίδας.Φωτογραφία του χρήστη Νέα Δημοκρατία - ΔΗΜΤΟ Ερμιονίδας.Φωτογραφία του χρήστη Νέα Δημοκρατία - ΔΗΜΤΟ Ερμιονίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου