Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Η Παρέμβαση του κ.Δημήτρη Καμιζή για τις συνδεσεις στο νέο δίκτυο αποχέτευσης στη Κοιλάδα Αργολίδας

 https://www.facebook.com/demetres.kamizes?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

ΤΟ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ" ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ!
Με αφορμή τα όσα συνέβησαν σε Λαική Συνέλευση χθές το βράδυ στην Κοιλάδα ,και επειδή υπήρξα ως Δήμαρχος του πρ. Δήμου Κρανιδίου, συντελεστής αυτού του έργου, υπενθυμίζοντας τα πάρα πάνω ,
καλώ την σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ να προχωρήσει άμεσα στην σύνδεση των έτοιμων παροχών (στα φρεάτια υποδοχής) του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Κοιλάδας με τον αγωγό μεταφοράς στο Εργοστάσιο του Βιολογικού Καθαρισμού στον Κάμπο Κρανιδίου -Κοιλάδας, διευκολύνοντας τους κατοίκους της Κοιλάδας να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή για όλους μας.Οι αντιπαραθέσεις Δήμου - Δημοτών δεν οφελούν σε τίποτα. Για αυτό πρέπει:
1. Να επανεκτιμηθεί το ύψος του τέλους σύνδεσης και να ορισθεί με νέα απόφαση μικρότερο κατά 50% από το ορισθέν.
και
2.Να αντιστοιχηθεί και να πληρωθεί ένα τέλος σύνδεσης ανά κτίριο και όχι ανά διαμέρισμα εφ όσον ολες οι συνδέσεις θα καταληγουν με έναν κοινό αγωγό στο φρεάτιο υποδοχής. Το τέλος χρήσης πρέπει πράγματι να αντιστοιχηθεί ανά διαμέρισμα και υδρόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου