Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ-Γράφει ο Απόστολος Λαδάς


Γράφει ο Απόστολος Λαδάς

‘’ Νύχτα γεμάτη θαύματα’’΄΄ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η βραδιά της Τρίτης 4 Ιουλίου στην γραφική Κοιλάδα
όπου έγινε η Συναυλία Χορωδιακής Μουσικής του Μόντρεαλ του Καναδά, στο Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας με την αρωγή του Δήμου Ερμιονίδας, του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης και του Εφημέριου του Ναού Πατέρα Θεμιστοκλή Μπάζο.
Η πολυφωνική Χορωδία ,οι τέσσερις Σολίστ, δύο Σοπράνο, δύο Βαρύτονοι και η Μαέστρος της, καθήλωσαν κυριολεκτικά το κοινό, με την, απαράμιλλης ποιότητας απόδοση κλασσικών, φολκλορικών ρουμανικών και εκκλησιαστικών κομματιών.
Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοιλάδας κύριος Πάνος Φλωρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ερμιονίδας ,κ. Απόστολος Λαδάς,( ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση εκ μέρους του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Δημήτρη Σφυρή και συνεχάρη τους Χορωδούς για την άκρως τιμητική παρουσία τους στον τόπο μας), κ. Γιάννης Δημαράκης, κ. Γιάννης Ρούσσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Χρήστος Δάγκλης, ο Πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης κ. Δημήτρης Βαρσόπουλος, ο Μαέστρος του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης κ. Τάκης Μανιάτης , μέλη της Ορχήστρας και του Χορωδιακού Εργαστηρίου του, και η Πρόεδρος του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Ερμιόνης κ. Τίνα Αντωνοπούλου Δημαράκη.




Στο τέλος αυτού του μοναδικού μουσικού ταξιδιού, ο Μαέστρος κ. Μανιάτης, φανερά συγκινημένος, με τον δικό του τρόπο, τόνισε την σημαντικότητα τέτοιων εκδηλώσεων που στοχεύουν στην ηθική και ψυχική ανάταση του ανθρώπου. ‘’Νύχτα γεμάτη θαύματα’’.
0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου