Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ :«Η ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΔΕΥΑΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ»

Κύριε Δήμαρχε γι’ αυτά τα απαράδεκτα που γίνονται σήμερα στην ΔΕΥΑΕΡ , εάν ήθελες να αποδείξεις , ότι εσύ δεν έχεις ευθύνη για την σημερινή κατάσταση, θα είχες αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την προεδρία της καταχρεωμένης και αμαρτωλής ΔΕΥΑΕΡ όπως εσύ την αποκαλούσες.

Εγώ σου έδωσα την ευκαιρία προσβάλλοντας την παράνομη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 23/08/2017 που επανήλθε το θέμα για την αποκατάσταση της νομιμότητας της παράνομης απόφασης , περίμενα κ. Δήμαρχε από εσένα να είχες το σθένος αντί να απομακρύνεις τον επιτυχημένο πρόεδρο της Θερμησίας κ. Η. Κατσαβελα να αναλάμβανες εσύ την προεδρία της.
Κ. Δήμαρχε με αυτόν τον τρόπο θα έπειθες τους δημότες μας , ότι εσύ έχεις μια άλλη αντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας της ΔΕΥΑΕΡ και θα προσπαθούσες να λύσεις το πρόβλημα της επιχείρησης αυτής που δεν είναι άλλο από το μεγάλο της χρέος , μια μεγάλη ζημιά που συσσωρεύεται και αγγίζει το 1.900.000 ευρώ.
Αυτό όμως κ. Δήμαρχε δεν το έπραξες αφού δεν έκανες αυτήν την κίνηση φρόντισε τουλάχιστον ώστε η διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ μέσω του προέδρου της να σταματήσουν επιτέλους να δικαιολογούν την τραγική κατάσταση, την κατάντια της καταχρεωμένης ΔΕΥΑΕΡ λέγοντας δίχως «ντροπή» ότι γι’αυτό το χάλι της ΔΕΥΑΕΡ φταίνε οι δημότες που δεν πληρώνουν.
Μαζευτείτε λοιπόν , κάποιος ή κάποιοι έχουν την ευθύνη που τα δυο τελευταία χρόνια (2015+2016) η επιχείρηση έκλεισε με ζημιά συνολικά πάνω από 1.100.000 ευρώ.
Μαζευτείτε λοιπόν και κοιτάξτε τις αλόγιστες και μη αναγκαίες δαπάνες που πραγματοποίησε η επιχείρηση τα δυο τελευταία χρόνια.

Και σας προκαλώ να φέρετε προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της τραγικής οικονομικής κατάστασης της ΔΕΥΑΕΡ και επιτέλους σταματήστε να παίρνετε διαζύγιο με την αντικειμενική αλήθεια , εάν είχατε πραγματοποιήσει ένα σεμινάριο λογιστικής για αρχάριους θα αποδείκνυε σε όλους σας ότι άλλο οι απαιτήσεις της ΔΕΥΑΕΡ προς τρίτους από λογαριασμούς που έχουν ήδη εκδοθεί και άλλο η ετήσια ζημιά της επιχείρησης στην οποία έχουν συμπεριληφθεί και αυτές οι απαιτήσεις και το παραπάνω είναι ανεξάρτητο με τις πληρωμές ή μη των δημοτών.
Φτάνει πια , βρισκόσαστε σε μια διαρκή σύγχιση που αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την ΔΕΥΑΕΡ σε μια οριστική χρεοκοπία.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου