Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ:ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΥΡΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δημήτρης Σφυρής το 2010 και αποκαθίσταται τώρα με μελέτη του πρώην Δήμου Κρανιδίου και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Πρόκειται για ένα έργο που θα ολοκληρώσει τους στόχους της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Σφυρή για την προστασία του Δημότη και την Δημόσια Υγεία. 
Από το 2009 ο Δήμαρχος Κρανιδίου και τώρα δήμαρχος Ερμιονίδας είχε εκπονήσει μελέτη αποκατάστασης για τα Δισκουρια Κρανιδίου, μια χωματερή που δεχόταν τα απορρίμματα του Κρανιδίου, Πόρτο Χελίου, Κοιλαδας, Δίδυμων, Λουκαιτίου, και Ράδου.
Το 2010 έκλεισε όλές τις χωματερές και τώρα σαν Δήμαρχος Ερμιονιδας ενέταξε την Ερμιονίδα σε πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποκαθιστώντας μέχρι σήμερα τις Χωματερές Θερμησίας, Ερμιόνης και Διδύμων.
Το στοίχημα για την αποκατάσταση θα ολοκληρωθεί με την αποκατάσταση των παράνομων χωματερών, όπως αυτών του κάμπου Κρανιδίου, απέναντι απο τον βιολογικό Κρανιδίου και στο Κοκκινάρι Κρανιδίου. Χωματερές που είχε παρανόμως δημιουργήσει η Δημοτική Αρχή Καμιζή-Λάμπρου.
Η αποκατάσταση της χωματερής Κρανιδίου αποτελεί μεγάλο έργο καθώς δημιουργούνται τοιχεία και μονώσεις για την προστασία υφιστάμενου ρέματος.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Φωτογραφία του Δημήτριος Σφυρής.



Φωτογραφία του Δημήτριος Σφυρής.
Φωτογραφία του Δημήτριος Σφυρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου