Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Πρόσκληση :H μεικτή χορωδία "Φάρος" θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, ότι την Κυριακή 6 Μαΐου στις 11 π.μ. , η μεικτή χορωδία "Φάρος" θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Αλ.Τριάντη, στα πλαίσια του Φεστιβάλ που οργανώνει η Ένωση Χορωδιών Φιλαρμονικών Ορχηστων Ελλάδας. Η παρουσία μας εκεί σηματοδοτεί μια κορυφαία ευκαιρία να αναδείξουμε τόσο τον κόπο όλων των μελών της χορωδίας, όσο και την διαρκή προσπάθεια του συλλόγου να αναπτυχθεί και να ανθίσει ακόμα περισσότερο! 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με την παρουσία τους και την αμέριστη βοήθεια τους στηρίζουν τον σύλλογο μας, και ευχόμαστε τα καλύτερα στην εμφάνιση της χορωδίας μας! Ας είμαστε όλοι εκεί να την χειροκροτήσουμε!
Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ως κοινό και θα ήθελαν να μας ακολουθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια, ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει πούλμαν που θα μεταβεί από το Πόρτο-χέλι (μπροστά από ζαχαροπλαστείο Δρούγκας ) στις 7 π.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και θα ακολουθήσει ελεύθερο πρόγραμμα και περιήγηση στους χώρους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!
Παρακαλούμε όσους επιθυμούν, να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο τηλ. 6944449995

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου