Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Πολιτιστικός Σύλλογος Θερμησίας: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του

"Μakis inn" στην  Θερμησία Ερμιονίδας  ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος με θέμα :"Ενημερώσου....Εξετάσου...Ζήσε!!!". 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου πού ήταν στις 4 Φεβρουαρίου.


Στην εκδήλωση μίλησε η χειρούργος κ.Βάσια Ψυχογιού η οποία έκανε ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής ,ο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Γεωργόπουλος οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τάσος Τζανής και Γιάννης Τζανής και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θερμησίας   κ. Πέτρος Σαραντόπουλος.

Για την εκδήλωση αυτή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θερμησίας εξέδωσε δελτίο τύπου πού αναφέρει : 



"Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του "Μakis inn" πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα με θέμα :"Ενημερώσου....Εξετάσου...Ζήσε!!!"

"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την χειρουργό κα Β.Ψυχογιού που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας,την επιχείρηση "Μakis inn" για την φιλοξενία του,το ράδιο Ερμιονίδα ,τον κο Διαμάντη διευθυντής Δημ.Κρανιδίου,τον κο Καραπάνο Πέτρο για την βιντεοσκόπηση,καθώς και την παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας κο Σφυρή ,τους Περιφερειακούς Συμβούλους κο Τζανή,κο Σαρρή, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Θερμησίας κο Σαραντόπουλο,τον επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης κο Γεωργόπουλο και όλους εσάς φίλους και φίλες που μας τιμήσατε .

Η σαφήνεια και η απλότητα του λόγου της γιατρού ,επιβεβαιώνοντάς μας ότι η ενημέρωση και η πρόληψη είναι "τα κατάλληλα όπλα" για ό,τι μας φοβίζει ,μας έκανε πιο αισιόδοξους στην αντιμετώπιση του καρκίνου. 

Με εκτίμηση 


το ΔΣ του Συλλόγου"

Να ενημερώσουμε ότι η κ. Βάσια Ψυχογιού-Σαραντόπουλου κατέχει την ειδικότητα της χειρούργου και ειδικεύεται στον Καρκίνο του Μαστού. Η ίδια έχει ιατρείο στην Τρίπολη στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 7.


Βίντεο από την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου