Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Πορτο -Χελίου για το θέμα στο σχολείο.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν στο σχολείο μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς και κηδεμόνες ότι παρά το γεγονός ότι όντως υπήρξε πτώση σοβάδων στο προαύλιο του σχολείου, κατά καλή τύχη, αυτό συνέβη εκτός του σχολικού ωραρίου και συγκεκριμένα στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Κατόπιν, και με τη συνδρομή του κ. Γιώργου
Κοτσοβού, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα. Αφιλοκερδώς επιδιόρθωσε τη ζημιά και έγινε έλεγχος προκειμένου να προβλεφθεί άρα και να αποφευχθεί ανάλογο περιστατικό.
Κατόπιν, λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική κατάσταση των κτιριακών υποδομών του σχολείου, ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και με την αμέριστη συμπαράσταση του διευθυντή και του συλλόγου εκπαιδευτικών του σχολείου μας πήραμε την πρωτοβουλία να αποστείλουμε τη συνημμένη στο παρόν επιστολή προς τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Κωνσταντίνο Κόκκαλη. 

Αμφότεροι, ανταποκρίθηκαν άμεσα και έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση μαζί τους την ερχόμενη εβδομάδα. Επιπροσθέτως η εν λόγω επιστολή κοινοποιήθηκε προς κάθε αρμόδια αρχή και βρισκόμαστε ήδη σε επικοινωνία με τους βουλευτές του νομού μας, οι οποίοι επίσης έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το θέμα του σχολείου μας.
Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών του συλλόγου μας με τους αρμόδιους φορείς θα ακολουθήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση προς ενημέρωση των μελών του συλλόγου μας.
Με τιμή,
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου