Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

H Κοινότητα Ερμιόνης για τα τηλεοπτικά γυρίσματα του Alpha Tv στην Ερμιόνη.

Πέμπτη και Παρασκευή 2 & 3 Ιουλίου επισκέφθηκε την πόλη μας τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA TV με τη δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή και έγιναν τηλεοπτικά γυρίσματα για την ενημερωτική εκπομπή ”ALPHA ΠΑΝΤΟΥ” που θα προβληθεί στις 20 Ιουλίου 2020.
Η πρωτοβουλία ήταν της συμπατριώτισσας μας Κικής Βεντουρή-Σέρφα την οποία θερμά ευχαριστούμε που πάντα με γνώμονα την αγάπη της για την Ερμιόνη – την ιδιαίτερη πατρίδα της – είναι ενεργή συμπολίτισσα μας και αρκετά χρόνια προσπαθεί με ατομικές και συλλογικές προσπάθειες για την καλύτερη προβολή του τόπου μας.
Ευχαριστούμε τα παιδιά του τηλεοπτικού συνεργείου που ακούραστα και μέσα στον καύσωνα των ημερών με επαγγελματική ευσυνειδησία προσπάθησαν για το καλύτερο.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή που με επαγγελματική μεθοδικότητα και σεμνότητα προσπάθησε για το καλύτερο και της ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα της εκπομπή, ως και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική ευτυχία.
Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια του ALPHA TV και τους μηνύουμε ότι ως Ερμιονίτες νοιώθουμε ότι ανήκουμε κι εμείς πλέον στην ευρύτερη οικογένεια του APLHA μετά το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητάς μας ευχαριστεί προσωπικά τη συνεργάτιδα του Κοινοτική σύμβουλο Φανή Χατζή για την αδιάκοπη παρουσία της σε όλα τα γυρίσματα, την αεικίνητη συμμετοχή της στη λύση τεχνικών και οργανωτικών εμποδίων, αλλά και στην πολυήμερη οργάνωση εκ μέρους της Κοινότητάς μας σε θέματα που είχαν ανατεθεί από την εκπομπή προς την Κοινότητα.
Ευχαριστώ επίσης την εκπρόσωπο της ομάδας  Τουριστικής Προβολής  της κοινότητάς μας  κ. Σύλβια Στέλλα-Φασιλή για την άψογη και επαγγελματική οργάνωση με στατιστικά και οικονομικά στοιχεία που ετοίμασε για την εκπομπή και την καλύτερη προβολή του τουριστικού μας προϊόντος.
Ευχαριστούμε όσους με προθυμία συμπολίτες μας συμμετείχαν κατόπιν πρόσκλησης της Κοινότητάς μας.
την κυρία Τίνα Αντωνοπούλου-Δημαράκη για την ξενάγηση στο Ι.Λ.Μ.Ε.
την κυρία Ελένη Βλάσση-Δημαράκη (Νηπιαγωγό) για την ξενάγηση στο Μπίστι και  στο Μουσείο Παιχνιδιών
τον κύριο  Δαμιανό Νάκο για την ξενάγηση στο φαράγγι Καταφύκι
την κυρία Ρίνα Λουμουσιώτη για τη συνεχή παρουσία της και τις προτάσεις της καθ’ όλο το 48ωρο
και τον  κύριο Κώστα Κατσουράνη για την παρουσίαση, στις εγκαταστάσεις του   Ναυταθλητικού Ομίλου Ερμιόνης, των  δράσεων του Ομίλου.
Κλείνοντας ευχαριστούμε το Δήμαρχο Ερμιονίδας κύριο Γιάννη Γεωργόπουλο για την άμεση  κατανόηση του εγχειρήματος, ο οποίος   με την  συμμετοχή του αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο το φιλόξενο και ευγενές πρόσωπο της Ερμιονίτικης φιλοξενίας, καθώς  και για την επιθυμία του να αναλάβει προσωπικά τα έξοδα του γεύματος  ολόκληρης της τηλεοπτικής ομάδας στο εστιατόριο ”ΓΑΝΩΣΗΣ”.
Ευελπιστούμε ότι θα είναι  καλότυχο και καλοτάξιδο!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου