Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ανάμεσα .....και μια γνώμη μας

Δημοσιεύσαμε νωρίτερα την άποψη του κ,.Σφυρή για την κατάσταση του δεματοποιητή  και δεχτήκαμε  παρατηρήσεις σε ευγενικό ύφος γιατι τα δημοσιεύσαμε.και κυρίως γιατι δεν τα σχολιάσαμε.
Κατα αρχή όλες οι επώνυμε ς ανακοινώσεις πρέπει να δημοσιοποιούνται ακόμη και αν είναι λάθος για πολλούς  ,ακόμη και αν έχουν σκοπό την παρέμβαση για την παρέμβαση.
Οι αναγνώστες θα διαβάσουν ,είναι πανέξυπνοι,πολύ περισσότερο ενημερωμενοι απο ότι εμεις θεωρούμε ,και θα διαμορφώσουν την απόψη τους ,η θα κρατήσουν την ίδια που είχαν και πρίν.
Εξ άλλου τα blogs μας έχουν και ενημερωτικό χαρακτήρα.Να μην ξαναλέμε παλι τα ίδια.Η Διαφανεια απαιτεί σεβασμό σε όλες τις απόψεις...
Δεν πρέπει να χωρίσουμε τον κόσμο στα δύο ,δεν θα την βγάλουμε καθαροί,τουλαχιστον εμεις οι πολίτες και η Ερμιονίδα  γιατι μερικοί απο αυτούς που είχαν και έχουν αξιώματα  πιθανώς να έχουν λύσει τα προβλήματα τους και να μην τους πολυενδιαφέρε το πράγμα .


Τωρα η απόψη μας είναι αυτη που γράψαμε πριν απο μια εβδομάδα στην ανάρτηση μας  για την υπόθεση
της απόρριψης του ενταλματος για τον δεματοποιητή.

Στο τέλος γράφαμε ότι η προηγούμενη διοικηση και  o ΦΟΣΔΑ με την καθοδήγηση  της Περιφέρειας   τα εκαναν  θάλασσα."
Οι αλήθεις απαιτουν λίγες λέξεις .Ευχομαι να μην γράψουμε τα ίδια για την Νεα Δημοτική Αρχή για αυτό το θέμα .Ειλικρινά το Ευχομαι και εγώ και όλοι οι πολιτες της Ερμιονίδας.

"Ιχνηλάτες"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου