.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Αναφορά Ανδριανού σε Αποστόλου για τα σοβαρά προβλήματα στη συγκομιδή αγροτικών προϊόντων και το εργόσημο.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευ. Αποστόλου με θέμα τα προβλήματα που σχετίζονται με την συγκομιδή των αγροτικών προϊόντων και το εργόσημο, καθώς και τις σχετικές προτάσεις όπως αυτές προέκυψαν από την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αργολίδας στις 7-11-2015.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

“Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως τις προτάσεις που προέκυψαν από την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αργολίδας στις 7-11-2015 με θέμα “το πρόβλημα της συγκομιδής των αγροτικών προϊόντων – εργόσημο”.

Δεδομένης της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής θέσης στην οποία έχει περιέλθει μεγάλος αριθμός των αγροτικών παραγωγών, σας καλώ να εξετάσετε θετικά τις συγκεκριμένες προτάσεις που εφαρμοζόμενες θα δώσουν άμεση λύση σε ένα πιεστικό πρόβλημα που απασχολεί τους παραγωγούς, καθώς μάλιστα η συγκομιδή των εσπεριδοειδών είναι σε εξέλιξη”.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου