Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η φάτσα στους Ιχνηλάτες 25/1/2016


Κατα αρχήν + Θετικό
                     αρνητικό 
και τα σύμβολα οριοθετούν τα θέματα 

Οποτε για να διαλυθούν  σκιές ξεκινώ απο το αυτοτελές + της προηγούμενης session

+ Η παροχή ψυχολόγου (απολύτως δωρεάν) απο τον Δήμο Ερμιονίδας .Θα μας χρειαστεί .Ο επιστήμονας απο ότι μου λένε φίλοι και γνωστοί είναι πολυ καλός.Μπράβο στο Δήμο .Επικοινωνείστε με τα γραφεία του Δήμου για ενημέρωση .
+Θα το γράψω αυτό.Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι το Κέντρο Υγείας μας .Και υλικά (όσοι μπορούν) αλλά και ηθικά.Ισως να πρέπει να δημουργηθεί και ένας Σύλλογος Υποστήριξης για αυτό το λόγο ο οποίος θα συγκεντρώνει βοήθεια αλλά και θα φέρει το Κέντρο πιο κοντά στη κοινωνία.
+ Αυτη τη ταινία να τη  δείτε .
 

.
 + Αυτό το βιβλιο αξίζει να το διαβάσεται
Οι ψαράδες - Chigozie Obioma: Κριτική βιβλίου
Απόσπασμα απο τη κριτική του Γιάννη Αντωνιάδη (click to see)
«Άκουσα κάποτε πως, όταν ο φόβος κυριεύει την καρδιά ενός ανθρώπου, τον φτωχαίνει».«Το μίσος είναι μία βδέλλα. Ένα πλάσμα που κολλάει στο δέρμα του ανθρώπου, τρέφεται απ’ αυτόν και αποστραγγίζει τους χυμούς της ψυχής του»«Την εποχή των βροχών, όταν η κατακλυσμιαία νεροποντή
δονούνταν από τους σπασμούς των καταιγίδων επί έξι αδιάκοπους μήνες, ήταν λες κι ένα χέρι σχεδίαζε θολές εικόνες στον ουρανό»
- H απουσία πεζόδρομων στην Ερμιονίδα.Επίσης  σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος γεννήθηκε με δύο πόδια και όχι με τέσσερις ρόδες.
-   Ειμαι πολιτικό όν και έχω πολιτική άποψη .Νομίζω όμως ότι ακόμη αποφεύγουμε να κοιτάξουμε την αφεντιά μας στο καθρέφτη .και περιμένουμε απο άλλους να καθαρίσουν τη φάση .Έτσι είτε απέχουμε κρύβωντας το κεφάλι μας στην άμμο,είτε υιοθετούμε και ακραίο και ανεφάρμοστο ώστε πάντα να μη παίζουμε κανένα ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν τη ζωή μας.Άφεση,άρνηση ,παράδοση .Και τα τρία είναι αρνητική θέση .Εξι χρονια δεν είναι αρκετά να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα είμαστε εμείς και όχι οι πολιτικοί μας που εμείς εκλέγουμε
+ Οτι ένα ζευγάρι μπορεί να παει στη Ρώμη με 105 ευρω (αεροπλάνο) και με σύνολο 300 ευρώ να περάσει ένα συναρπαστικό καθαρό διήμερο . (διαμονή ,+φαγητό).
Ουσιαστικά όσο χρειάζεσαι να πάς και να γυρίσεις  με αυτοκίνητο στην Αθήνααπο το Πόρτο Χέλι.
Το θέμα είναι βεβαια να βρείς τα 300 ευρώ.
Με τα ταξίδι πάει και το παρακάτω.
Το είδα στο pitsirikos.net

nationality


 
 Αυτα για σήμερα πάμε το τραγούδι μας.Iκαριώτικός στην Ικαριά .Παρατηρείστε οτι οι άνθρωποι γίνονται ένα .Δείγμα ανθεκτικής και δεμένης κοινωνίας πολυ μπροστά απο εμάς.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου