Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

“Δυνατή Ερμιονίδα” Δελτίο τύπου για το δημοσίευμα του kontranews

Κρανίδι 11/1/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το ανακριβές και συκοφαντικό δημοσίευμα του kontranews.gr με τίτλο “Έκλεισαν το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και πήγαν διακοπές!!!” και την τεκμηριωμένη απάντηση του Επιστημονικά υπεύθυνου του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, Ιατρού κ. Μαχαίρα Μανώλη, Δημοτικού Συμβούλου Ερμιονίδας, και επειδή κακώς ενεπλάκη η δημοτική μας παράταξη “Δυνατή Ερμιονίδα”, από συγκεκριμμένο τοπικό ΜΜΕ σε σχετικό σχόλιο σχολιαστή με ψευδώνυμο, θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες για τα εξής:

Η “Δυνατή Ερμιονίδα” τιμά τον άνθρωπο, επιστήμονα, ενεργό πολίτη της τοπικής μας κοινωνίας και μέλος της παράταξής μας, Δημοτικό Σύμβουλο Ερμιονίδας κ. Μανώλη Μαχαίρα, Ιατρό του ΚΥΚ.
Ο κ. Μαχαίρας ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν προσφέρει στην κοινωνία και συνεχίζουν να προσφέρουν αθόρυβα και ουσιαστικά, πέραν των υποχρεώσεων τους των επαγγελματικών.
Γι αυτό πρέπει οι “σχολιαστές”, κυρίως οι ψευδώνυμοι, πριν επιλέξουν το “στόχο” τους να σέβονται την κοινωνική προσφορά, την επιστημονική υπόσταση, την προσωπική υπόληψη και την ιστορική διαδρομή κάθε συνανθρώπου μας.
Εάν ενδιαφέρονται για τη σωστή λειτουργία του ΚΥΚ, αντί παρεναίσεως προς το Δήμαρχο Ερμιονίδας να καλέσει σε ...απολογία τον κ. Μαχαίρα, να τον συμβουλέψουν να προβεί στις δέουσες ενέργειες προς τους αρμοδίους και να επιτύχει τη λύση των προβλημάτων του ΚΥΚ.
Η “Δυνατή Ερμιονίδα” με έγγραφη επιστολή στις 6/3/2015 προς τον Υπουργό Υγείας και με κοινοποίηση στους βουλευτές του νομού και στον πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας, ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τα προβλήματα του ΚΥΚ, και ζήτησε τη λύση τους, κάνοντας και συγκεκριμμένες προτάσεις.
Η “Δυνατή Ερμιονίδα” προτείνει συζήτησ στο Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας και ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων του ΚΥΚ και την αναβάθμιση των παρεχόμενων από αυτό υπηρεσιών.

Εκ του γραφείου τύπου
της Δημοτικής παράταξης


 “Δυνατή Ερμιονίδα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου