Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Απόστολος Λαδάς:Για την παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου Rover στην Ερμιονίδα













Bρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω μία πολύ σημαντική είδηση τόσο για την προβολή γενικά της Ελλάδας παγκοσμίως όσο και για την τεράστιας εμβέλειας τουριστική προβολή ειδικά της Ερμιονίδας μας.
  Η χώρα μας επιλέχθηκε από την Εταιρεία Land Rover ως ο τόπος διεξαγωγής της παγκόσμιας  δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου μοντέλου αυτοκινήτου Range Rover Evoque.

Η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας γενιάς του premium SUV που ανακοινώθηκε επίσημα στις 22 Νοεμβρίου από τη Land Rover στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί στο Πόρτο Χέλι από τις 09 μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Εκατοντάδες δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν την περιοχή μας, θα φιλοξενηθούν στα ξενοδοχεία του Πορτοχελίου και θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές της περιοχής μας το νέο SUV,
 παίρνοντας μια πρωτόγνωρη οδηγική γεύση και μια μοναδική ευκαιρία να γευτούν τις ομορφιές του τόπου μας.
Η επιλογή της χώρας μας και ειδικά της Ερμιονίδας,  με την  βοήθεια της παγκοσμίου φήμης ξενοδοχειακής μονάδας Αmanzoe, ως ο τόπος διεξαγωγής της παγκόσμιας παρουσίασης του νέου Range Rover Evoque είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, αφού οι  εντυπώσεις των δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο που θα δημοσιευτούν στα μεγαλύτερα  μέσα μαζικής ενημέρωσης του πλανήτη, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα και την  Ερμιονίδα μας.
Ο καθένας μας οφείλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, με απώτερο σκοπό να αναδειχθεί το άριστο τουριστικό προϊόν του τόπου μας, το απείρου κάλλους φυσικό περιβάλλον, η άριστη φιλοξενία στις άρτια εξοπλισμένες ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα, η γαστρονομία μας και φυσικά η βαριά πολιτιστική κληρονομιά μας

Aπόστολος Λαδάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου