Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Συνεχίζεται η αποψίλωση και η φροντίδα δημοτικών δρόμων στην Ερμιόνη

Σήμερα Δευτέρα 25/5/2020 μικρό συνεργείο του Δήμου συνεχίζει την αποψίλωση και την φροντίδα των Δημοτικών οδών εντός της πόλης μας.
Από το πρωί συνεργείο ανάληψης ιδιωτικής εργολαβίας εκ μέρους του Δήμου, μετά την αποψίλωση περιοχής των Μύλων Αγίας Ερμιόνης συνέχισε τις εργασίες του κατά μήκος του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου και από τις μεσημεριανές ώρες εγκαταστάθηκε εντός της περιοχής του Μπιστού για την αποψίλωση του εν λόγω χώρου .
Εθελοντικό συνεργείο πέντε ατόμων του συμπατριώτη μας Αναστάσιου Κίκινα με την μέριμνα της συμπολίτισσας μας Σύλβιας Φασιλή, του Αναστασίου Κίκινα και του Προέδρου της Κοινότητας μας, από τις πρώτες πρωινές ώρες αποψίλωσε την Νότια Δημοτική οδό από θέση ΜΑΝΤΡΑΚΙ έως γεφύρι ΚΑΠΑΡΙ και την είσοδο της άνω πόλης περιοχής Παύλου Οικονόμου, απόστασης περίπου δύο χιλιομέτρων δεξιά και αριστερά και περιποιήθηκε – ασβέστωσε όλα τα πεύκα της συγκεκριμένης περιοχής.
Εθελοντικό συνεργείο της Κοινότητας Ερμιόνης εδώ και μία εβδομάδα συνεχίζει κατά τις απογευματινές ώρες το ασβέστωμα και την φροντίδα διαφόρων περιοχών – Άγιος Γιάννης – Μαδέρι – περιοχή Δημαρχείου πλατεία Πεύκου – Άγιος Αθανάσιος -Άγιος Νικόλαος
Συνεχίζουμε
Δ.Κ.Ερμιόνης
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου