Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Φάτσα 22/01/2016



Καλημέρα  Ερμιονίδα .
-.Νέα σύνορα χτίζονται στην Ερμιονίδα.Χωριό και καντόνι.Για να περπατήσεις  το Μεγαλοβούνι πρέπει να πάρεις άδεια απο τοπάρχες.
Δεν είναι φίλοι μου οι σπηλιές  ,στρατιωτικές βάσεις να απαγορεύεται η επίσκεψη και η φωτογράφηση.Ειδικά όταν είναι κακοποιημένα και βρώμικα.
και παρατημένα .
+ Πάμε Μεγαλοβούνι τη Κυριακή με τη Φυσιολατρική και στη συνέχεια στη ταβέρνα του χωριού που τα παιδιά θα κόψουν τη πίτα τους .Πιστεύω να μην έχουν έρθει τα ΜΑΤ και άλλα τεθωρακισμένα.Εντάξει πλάκα κάνω ..Αλλά έτσι ζωντανεύουν τα χωριά με δράσεις και όχι με αναρτήσεις και απειλές σε ιστολόγια.
+ Η παροχή ψυχολόγου (απολύτως δωρεάν) απο τον Δήμο Ερμιονίδας .Θα μας χρειαστεί .Ο επιστήμονας απο ότι μου λένε φίλοι και γνωστοί είναι πολυ καλός.Μπράβο στο Δήμο .

  + Πολύ ωραίο που νέα παιδιά ανοίγουν  μικρά ζεστά καφέ και άλλα μαγαζάκια στο Κρανίδι.Να τα βρείτε και να τα στηρίξετε .Οπως και όσα μικρά μπακάλικα έχουν μείνει σε όλη την επαρχία  .Δεν είναι τόσο ακριβά απο τα SM όσο νομίζουμε  και υπάρχουν περιπτώσεις να είναι και φθηνότερα.Ξέρω εγώ που σας το λέω.

+ Και αφού έπιασα αυτά,αγοράστε τυριά απο το Λουκαίτι  Δίδυμα αλλα και απο μικρούς παραγωγούς απο το Κρανίδι .Ηδη κάποιοι τα τυποποιούν σε σφραγισμένα του κιλού και υπάρχει και το κλασσικό δοχείο.Σε τιμή υπολογίστε στα 7-7,5 το κιλό αλλά μιλάμε για φέτα πραγματική .

+ Οι δημοτικές μας βιβλιοθήκες .Ανακαλύψτε της και νοιώστε τη ζεστασιά
τους .

+ Η χθεσινή εκπομπή του δικού μας  Λουκά  Κούτρα στο SinRadio
 
 + Η ωραία εικόνα των μικρών παιδιών στα φωτισμένα γήπεδα στις ακαδημίες των ομάδων .όπως και το γήπεδο στο περιφερειακό στο Κρανίδι που το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος .Χρήσιμες δημοτικές υποδομές.

- Οι πρώτες λογοκρισίες απο τον "Ι" .Δεν τον αδικώ.
 Το τραγούδι μας τώρα.
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου